search

میان وعده و غذاهای مفید برای دیابت

clock icon زمان خواندن ۱۵ دقیقه بهنام جعفرزاده یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۹:۱۷

میان وعده و غذاهای مفید برای دیابت
۵/ ۵.۰۰
امتیاز دهید

نکته اصلی و مهم برای انتخاب غذاهای مفید برای دیابت میان‌وعده‌هایی است که سرشار از فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم باشند تا به کنترل سطح قند خون کمک ‌کنند. همچنین باید از میان‌وعده‌هایی تغذیه کنید که سرشار از مواد مغذی هستند و باعث بهبود سلامت کلی شما می‌شوند. در این مقاله، به ۲۱ میان‌وعده عالی برای افراد دیابتی اشاره شده است.

آن‌چه در این مطلب خواهید خواند:

 تخم‌ مرغ آب‌پز

 ماست با انواع توت‌ها

بادام شیرین

سبزیجات و حمص

آووکادو

 سیب ورقه‌شده با کره بادام‌زمینی

گوشت خشک

 نخود برشته‌شده

 رول بوقلمون

 پنیر کاتیج

 پنیر و کراکر سبوس دار

 سالاد ماهی تن

پاپ‌کورن

 پودینگ دانه چیا

 لقمه‌های انرژی بدون نیاز به پخت

سالاد لوبیای سیاه

 مخلوط میوه خشک و آجیل

 ادامامه یا سویای سبز

 پروتئین بار خانگی

 کره بادام‌زمینی و ساقه کرفس

 مافین تخم مرغ

حرف آخر

 تخم‌ مرغ آب‌پز

تخم‌ مرغ آب‌پز یکی از غذاهای مفید برای دیابت و میان‌وعده‌ای فوق‌العاده سالم است که پروتئین بالایی دارد. یک تخم مرغ بزرگ آب‌پز، شش گرم پروتئین دارد و باعث می‌شود بعد از خوردن آن، قند خون بیش از حد بالا نرود.

در تحقیقاتی، ۶۵ فرد مبتلا به دیابت نوع دوم، روزانه دو عدد تخم مرغ به مدت ۱۲ هفته مصرف کردند. در پایان این بررسی مشخص شد، میزان قند خون ناشتای این افراد به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرد. همچنین هموگلوبین گلیکوزیله- A1c که معیار کنترل قند خون دراز مدت است نیز، در این افراد کاهش یافت.

تخم‌ مرغ به عنوان غذایی شناخته می‌شود که احساس سیری را تقویت می‌کند و این یک ویژگی مهمی در مدیریت دیابت نوع دوم محسوب می‌شود، چراکه در افراد مبتلا به این بیماری، احتمال اضافه‌وزن و بروز بیماری‌های قلبی زیاد است. 

شما می‌توانید یک یا دو عدد تخم مرغ آب‌پز را به عنوان میان‌وعده، به تنهایی یا با سس گواکامولی که حاوی آووکادو است، میل کنید.

 ماست با انواع توت‌ها

ماست با انواع توت‌ها، به دلایل مختلفی در لیست غذاهای مفید برای دیابت قرار می‌گیرد.

اول اینکه آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انواع توت‌ها می‌توانند التهاب سلول‌های لوزالمعده را کاهش داده و از آسیب آن‌ها جلوگیری کنند. لوزالمعده، در آزادسازی هورمون‌هایی که سطح قند خون را پایین می‌آورند موثر است. 

علاوه بر این، توت‌ها منبع عالی فیبر هستند. به عنوان مثال، یک فنجان (۱۴۸ گرم) آب زغال اخته، حاوی چهار گرم فیبر است که به کند شدن هضم و تثبیت سطح قند خون بعد از غذا کمک می‌کند. ماست باعث کاهش قند خون می‌شود. این ویژگی تا حدودی مربوط به پروبیوتیک‌های موجود در آن است که می‌تواند توانایی بدن شما را در متابولیزه کردن مواد غذایی حاوی قند، بهبود بخشد. علاوه بر این، ماست سرشار از پروتئین بوده و به بدن در کنترل سطح قند خون کمک می‌کند؛ به ویژه ماست یونانی که پروتئین بالایی دارد.

ماست و انواع توت‌ها در کنار هم، میان‌وعده‌ای خوش طعم را به وجود می‌آورند. می‌توانید به سادگی آن‌ها را با هم مخلوط کرده یا آن‌ها را لایه لایه، روی هم بچینید و پارافه درست کنید.

ماست و توت

بادام شیرین

هر ۲۸ گرم بادام، حاوی بیش از ۱۵نوع ویتامین و مواد معدنی است، از جمله ۳۲ درصد میزان توصیه‌شده روزانه منگنز، ۱۹ درصد منیزیم و ۱۷ درصد ریبوفلاوین را شامل می‌شود. به همین دلیل جزو غذاهای مفید برای دیابت محسوب می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که بادام ممکن است به کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت کمک کند. در تحقیقی، ۵۸ نفر، هر روز و به مدت ۲۴ هفته، از بادام در رژیم‌های غذایی خود استفاده می‌کردند و در نتیجه، میزان قند خون دراز مدت این افراد، سه درصد کاهش یافت. در یک مطالعه دیگر، قند خون بیست بزرگسال مبتلا به دیابت که به مدت چهار هفته شصت گرم بادام مصرف کرده بودند، بررسی شد و کاهشی نه درصدی را نشان داد.

همچنین، سطح انسولین این افراد نیز کاهش یافت؛ هورمونی که اگر سطح آن به طور مداوم زیاد باشد، می‌تواند دیابت را بدتر کند. به احتمال زیاد، توانایی بادام برای کمک به تثبیت قند خون، به دلیل ترکیب فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم موجود در آن است که همه این موارد، نقش مهمی در مدیریت دیابت دارند.

علاوه بر این، مشخص شده است که بادام با کاهش سطح کلسترول به سلامت قلب و همچنین مدیریت وزن کمک کند. هر دوی این موارد، عوامل اصلی در پیشگیری و درمان دیابت نوع دوم هستند. از آنجایی که بادام کالری بسیار بالایی دارد، بهتر است مقدار محدود و مشخصی از آن را برای میان‌وعده میل کنید.

سبزیجات و حمص

حمص پوره‌ای کِرِم مانند است که از نخود تهیه می‌شود و با سبزیجات خام، میان‌وعده‌ای خوش‌طعم و عالی می‌سازد.

هم سبزیجات و هم حمص سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و می‌توان ‌آن‌ها را به عنوان غذاهای مفید برای دیابت میل کرد.

علاوه بر این، حمص منبعی غنی از پروتئین بوده که هر قاشق غذاخوری آن، ۱۵گرم پروتئین دارد. همه این ویژگی‌ها می‌تواند به کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت کمک کند.

در یک مطالعه مشخص شد، انسولین و قند خون افرادی که در هر وعده غذایی خود حداقل ۲۸ گرم حمص مصرف کرده‌اند، چهار برابر کمتر از گروهی است که در وعده غذایی‌شان نان سفید می‌خوردند.

شما می‌توانید با خوردن سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، گل کلم، هویج و فلفل دلمه‌ای با حمص، از این میان وعده لذت ببرید.

آووکادو

اگر به دیابت مبتلا هستید، خوردن آووکادو به عنوان میان‌وعده، می‌تواند به کنترل میزان قند خون‌ کمک کند.

مقدار بالای فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌نشده موجود در آووکادو، آن را به یک ماده غذایی مناسب برای افراد دیابتی تبدیل می‌کند. این موارد می‌تواند مانع از بالا رفتن قند خون شما بعد از غذا شود.

تحقیقات نشان داد که میزان قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دوم که منابع اسیدهای چرب اشباع‌نشده را به طور مرتب در رژیم‌های غذایی خود قرار داده‌اند، به طور چشمگیری بهبود پیدا کرد.

شما می‌توانید آووکادو را به تنهایی بخورید یا با آن سس گواکامولی تهیه کنید. از آنجا که آووکادو کالری بسیار بالایی دارد، بهتر است در هر وعده به اندازه یک چهارم تا نیمی از آن را بخورید.

آووکادو

 سیب ورقه‌شده با کره بادام‌زمینی

سیب‌های ورقه‌شده همراه با کره بادام‌زمینی، میان‌وعده‌ای خوشمزه و سالم بوده و برای افراد مبتلا به دیابت بسیار عالی است.

سیب مواد مغذی سرشاری دارد از جمله ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ث و پتاسیم. کره بادام‌زمینی نیز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ای، منیزیم و منگنز است که در کنار هم به کنترل دیابت کمک می‌کنند.

سیب و کره بادام‌زمینی، هر دو حاوی فیبر بالایی دارند. یک سیب متوسط ​​همراه با ۲۸ گرم کره بادام‌زمینی تقریبا هفت گرم فیبر داشته که در کنترل قند خون موثر است.

 به نظر می‌رسد آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنول موجود در این میوه، از سلول‌های لوزالمعده در برابر آسیب‌ محافظت می‌کند.

همچنین می‌توانید انواع دیگر میوه مانند موز یا گلابی را با کره بادام‌زمینی میل کنید.

گوشت خشک

گوشت خشک، تغذیه‌ای مناسب و قابل حمل محسوب می‌شود. پروتئین زیاد موجود در گوشت خشک و کربوهیدرات پایین آن، باعث شده تا آن را از غذاهای مفید برای دیابت بدانیم. ۲۸ گرم گوشت خشک، حاوی حدود شش گرم پروتئین است که می‌تواند به کنترل قند خون شما کمک کند.

در صورت امکان، بهتر است گوشت‌های خشکی را تهیه کنید که دام‌های آن‌ها از علوفه تغذیه کرده باشند، زیرا در مقایسه با گوشت خشک تهیه شده از دام‌هایی که با غلات تغذیه شده‌اند، اسیدهای چرب امگا- ۳ بیشتری دارند. این اسیدهای چرب، در پایدار نگهداشتن قند خون موثر است.

توجه داشته باشید که گوشت خشک سرشار از سدیم بوده و در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است فشار خون را در برخی افراد افزایش دهد. بنابراین، در مصرف آن دقت کنید.

 گوشت خشک

 نخود برشته‌شده

نخود از حبوبات فوق‌العاده سالم است. هر فنجان نخود (۱۶۴ گرم)، تقریبا ۱۵ گرم پروتئین و ۱۳ گرم فیبر دارد که آن را به یک میان‌وعده عالی برای مبتلایان به دیابت تبدیل می‌کند.

تحقیقات نشان داده که مصرف منظم نخود، با کنترل قند خون، می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از پیشرفت دیابت داشته باشد.

در تحقیقی روی ۱۹ بزرگسال که به مدت شش هفته، روزانه یک وعده غذایی شامل نخود مصرف کردند، مشخص شد سطح قند خون و انسولین آن‌ها بعد از خوردن غذا به میزان قابل توجهی نسبت به افرادی که یک وعده غذایی بر پایه گندم می‌خورند، کمتر است.

یکی از راه‌های ساده و راحت خوردن نخود، برشته کردن آن‌هاست که باعث ترد و خوشمزه شدن آن می‌شود. اگر هنگام برشته‌کردن آن از روغن زیتون استفاده کنید، طعمی مطبوع پیدا می‌کند. می‌توانید به دلخواه خود از ادویه‌‌های مختلف نیز استفاده کنید.

 رول بوقلمون

یکی از غذاهای مفید برای دیابت، رول بوقلمون است که می‌توان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. این غدا از برش‌های سینه بوقلمون تشکیل شده که دور محتویات کم‌کربوهیدرات مانند پنیر و سبزیجات پیچیده می‌شود.

رول بوقلمون، به دلیل کربوهیدرات کم و پروتئین زیاد، میان‌وعده‌ای مناسب برای مبتلایان به دیابت است. هر رول آن، حدود پنج گرم پروتئین دارد که به شما در جلوگیری از بالا رفتن بیش از اندازه سطح قند خون کمک می‌کند.

علاوه بر این، پروتئین موجود در رول بوقلمون می‌تواند در کاهش اشتهای شما موثر باشد. این ویژگی برای جلوگیری از پرخوری و مدیریت وزن، مفید است و هر دوی این موارد، نقش مهمی در کنترل دیابت نوع دوم دارند.

برای تهیه رول بوقلمون، کافی است یک قاشق غذاخوری (حدود ده گرم) پنیر خامه‌ای را روی یک ورقه بوقلمون پخش کرده و آن را دور سبزیجات خرد شده مانند خیار یا فلفل دلمه‌ای بپیچید.

رول بوقلمون

 پنیر کاتیج

پنیر کاتیج یا پَنیر کُلبه یک میان وعده عالی برای مبتلایان به دیابت است.

یک نصف فنجان پنیر کاتیج (حدود ۱۱۲گرم)، تقریبا ۱۳ گرم پروتئین و تنها چهار گرم کربوهیدرات دارد؛ این در حالی است که حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری است. جالب اینجاست که خوردن پنیر کاتیج می‌تواند در کنترل قند خون نیز موثر باشد.

در یک مطالعه مشخص شد، میزان قند خون افرادی که ۲۵ گرم پنیر کاتیج با پنجاه گرم شکر مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که شکر را به تنهایی مصرف می‌کردند، ۳۸ درصد پایین‌تر است.

اثرات کاهش‌دهنده قند خون پنیر کاتیج، اغلب به محتوای پروتئین بالای آن نسبت داده می‌‌شود. اگر به جای انواع کم‌چرب کاتیج، نوع معمولی آن را انتخاب کنید، از خواص کاهش‌‌دهنده قند خونی که چربی موجب آن می‌شود نیز استفاده خواهید کرد.

پنیر کاتیج بسیار خوش طعم است، اما شما می‌توانید برای افزایش مواد مغذی و فیبر، آن را با میوه میل کنید.

 پنیر و کراکر سبوس دار

«ساندویچ‌های کراکر» یک میان‌وعده محبوب و از غذاهای مفید برای دیابت هستند. می‌توانید آن‌ها را به آسانی با قراردادن برش پنیر روی کراکر تهیه کنید.

این میان‌وعده، برای افراد دیابتی بسیار مناسب است. با وجود آنکه ممکن است میزان کربوهیدرات کراکر زیاد باشند، چربی موجود در پنیر و فیبر موجود در کراکرها، می‌تواند مانع از بالا رفتن قند خون شود.

دریافت چربی حاصل از لبنیات مانند پنیر، می‌تواند هضم کربوهیدرات را کند کرده و سطح انسولین را کاهش دهد. همچنین ترشح هورمون‌هایی مانند «پپتید شبه گلوکاگون نوع یک» یا به اختصار GLP-1 بهبود بخشده و از این طریق باعث کاهش قندخون شود.

حتما کراکرهای خود را با دقت انتخاب کنید، زیرا بسیاری از برندها حاوی آرد تصفیه‌شده و شکر افزوده هستند که ممکن است روی قند خون تاثیر منفی بگذارد. به همین دلیل، همیشه کراکرهایی را انتخاب کنید که صددرصد از غلات کامل تهیه شده‌اند. 

 سالاد ماهی تن

سالاد تن از ترکیب ماهی تن با مایونز و سایر مواد مانند کرفس و پیاز تهیه می‌شود.

یک وعده ۸۴ گرمی ماهی تن، حاوی ۲۲ گرم پروتئین و فاقد کربوهیدرات است که آن را به میان وعده مناسبی برای افراد دیابتی تبدیل می‌کند.

علاوه بر این، ماهی تن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به نظر می‌رسد به دلیل پتانسیل کاهش التهاب و کنترل قند خونی که دارند، می‌توانند به مدیریت دیابت کمک کند.

می‌توانید به جای استفاده از مایونز در این سالاد، از پنیر کوتاژ یا ماست استفاده کرده و با این کار، پروتئین آن را افزایش داده و به غذای سالم‌تری تبدیل کنید.

سالاد ماهی تن

پاپ‌کورن

پاپ‌کورن یکی از بهترین میان‌وعده‌ها برای مبتلایان به دیابت بوده که بخشی از آن به دلیل کالری پایین آن است. یک فنجان پاپ کورن (هشت گرم)، فقط ۳۱ کالری دارد.

خوردن میان‌وعده‌های کم‌کالری، می‌تواند به کنترل وزن و در نتیجه به کاهش سطح قند خون و مدیریت کلی بهتر دیابت نوع دوم کمک می‌کند.

به علاوه، هر یک فنجان پاپ‌کورن (هشت گرم) حاوی یک گرم فیبر است و این ویژگی آن را به یک غذای مناسب برای افراد دیابتی تبدیل می‌کند.

از آنجا که بیشتر پاپ‌کورن‌های بسته‌بندی شده سرشار از نمک، چربی‌های ترانس و سایر مواد ناسالم هستند، بهترین و سالم‌ترین حالت آن است که آن را خودتان در خانه تهیه کنید.

 پودینگ دانه چیا

 پودینگ دانه چیا را به این روش تهیه می‌کنند که دانه‌های چیا را به شیر اضافه کرده و زمان می‌دهند تا مخلوط به یک قوام پودینگ مانند برسد.

این پودینگ از جمله غذاهای مفید برای دیابت محسوب می‌شود. زیرا دانه‌های چیا مواد مغذی بسیاری مانند پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ دارد و به تثبیت قند خون کمک می‌کند.

فیبر موجود در دانه‌های چیا می‌تواند مقدار قابل توجهی آب جذب کند. این ویژگی می‌تواند با کند کردن روند هضم و آزاد کردن قند در خون، در کنترل دیابت موثر باشد.

علاوه بر این، خوردن دانه‌های چیا به کاهش میزان تری‌گلیسیرید کمک می‌کند و بنابراین می‌تواند برای سلامت قلب مفید باشد. این ویژگی بسیار مفیدی است، زیرا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد مبتلا به دیابت، بیشتر است.

 لقمه‌های انرژی بدون نیاز به پخت

لقمه‌های انرژی بدون نیاز به پخت

لقمه انرژی، یک میان‌وعده فوق‌‌العاده برای افراد مبتلا به دیابت است.

لقمه‌های انرژی با مخلوط کردن یک سری مواد و توپی‌شکل کردن آن‌ها تهیه می‌شوند. برخی از مواد متداول برای تهیه این لقمه‌ها شامل کره مغزها (کره بادام‌زمینی و کره بادام شیرین)، جوی دوسر و دانه‌هاست. بیشتر مواد به کار رفته در لقمه‌های انرژی، سرشار از فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم هستند؛ سه ماده مغذی مهمی که برای پایدار نگه داشتن قند خون مفیدند.

مزیت این لقمه‌های انرژی راحتی آن‌هاست و تهیه آن‌ها نیازی به پخت ندارد و می‌توانید آن‌ها را به راحتی با خود هر جا ببرید.

سالاد لوبیای سیاه

سالاد لوبیای سیاه یک میان‌وعده سالم است. برای تهیه آن، کافی است لوبیای سیاه پخته‌شده را با سبزیجات خرد‌شده مانند پیاز و فلفل ترکیب کنید و آن‌ها را درون سس وینگِرِت (سسی تهیه شده از روغن، سرکه، ادویه و سبزیجات) بریزید.

 لوبیای سیاه سرشار از فیبر و پروتئین است و از غذاهای مفید برای دیابت محسوب می‌شود. خوردن آن می‌تواند از افزایش قند خون جلوگیری کرده و به پایین آمدن انسولین بعد از غذا کمک کند.

در یک تحقیق، میزان انسولین ۱۲ نفر که لوبیای سیاه خورده بودند، پنج ساعت بعد از خوردن غذا اندازه‌گیری و مشخص شد میزان انسولین این افراد ۳۳ درصد کمتر از افرادی است که لوبیای سیاه نخورده بودند.

همچنین مشخص شده است که لوبیای سیاه با کمک به کاهش کلسترول و فشار خون، به سلامتی قلب نیز کمک می‌کند.

 مخلوط میوه خشک و آجیل

 مخلوط میوه خشک و آجیل

این میان‌وعده مخلوطی از مغزها ، دانه و میوه‌های خشک است.

هر ۲۸ گرم مخلوط ، تقریبا حاوی چهار گرم پروتئین بوده و میان‌وعده‌ای سیر‌کننده است که می‌تواند به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

تحقیقات نشان داده است که چربی خوب و فیبر موجود در این ترکیب آجیل و میوه خشک، در کاهش قند خون و انسولین کمک موثر است.

البته، از اضافه‌کردن میوه‌ خشک زیاد به این مخلوط بپرهیزید. زیرا قند آن بسیار زیاد بوده و در صورت مصرف زیاد، می‌تواند موجب افزایش قند خون شود.

علاوه بر این، کالری این میان‌وعده بسیار بالاست. بنابراین شما باید از خوردن بیش از حد این مخلوط در یک وعده، خودداری کنید. اندازه معقول آن، تقریبا یک مشت فرض می‌شود.

 ادامامه یا سویای سبز

ادامامه یا همان سویاهای نارس و سبزی در غلاف، میان‌وعده‌ای بسیار مغذی و مناسب‌ است.

در یک فنجان ادامامه (۱۵۵ گرم)، ۱۷ گرم پروتئین و هشت گرم فیبر وجود دارد و آن را به یک میان‌وعده عالی برای مبتلایان به دیابت تبدیل می‌کند. برخی مطالعات انجام شده بر حیوانات نشان داده‌اند که ادامامه می‌تواند به پایین آمدن قند خون کمک کند.

همچنین می‌تواند مقاومت به انسولین - شرایطی که در آن، سلول قادر به استفاده موثر از انسولین نیست و در پی آن، سطح قند خون به طور مداوم بالا می‌ماند- را بهبود ببخشد.

تحقیقات بیشتری برای تعیین تاثیر مصرف ادامامه بر دیابت در انسان مورد نیاز است؛ اما قطعا مصرف آن به عنوان میان‌وعده، ارزش امتحان کردن را دارد.

ادامامه معمولا به صورت بخارپز سرو می‌شود. شما می‌توانید به سلیقه خود از ادویه‌های مختلف، برای طعم‌دادن به آن استفاده کنید.

 پروتئین بار خانگی

پروتئین بار خانگی

پروتئین بارها به دلیل مقدار قابل توجه پروتئینی که دارند، میان‌وعده‌ای مناسب برای افراد مبتلا به دیابت محسوب می‌شوند.

بسیاری از پروتئین‌بارهای خریداری شده از فروشگاه ها، دارای قند و سایر مواد ناسالم افزوده هستند. بنابراین بهتر است خودتان آن را بسازید.

این دستور‌العمل برای پروتئین‌بار خانگی شامل کره بادام‌زمینی، پروتئین وِی (همچنین با نام آب پنیر و یا پودر آب ماست نیز شناخته می‌شود) و آرد جو دوسر است. برای کاهش مقدار قند آن، می‌توانید مقدار عسل را کم کرده و چیپس شکلات را از دستور تهیه، حذف کنید.

 کره بادام‌زمینی و ساقه کرفس

یک روش فوق‌العاده برای لذت‌بردن از ساقه کرفس، خوردن آن با کره بادام‌زمینی است. این ترکیب، میان‌وعده سالم دیگری برای مبتلایان به دیابت است.

اولا، ساقه کرفس کالری بسیار پایینی دارد و هر فنجان آن (۱۰۱گرم)، فقط حاوی ۱۶ کالری است. به همین دلیل می‌تواند به شما در مدیریت وزن‌تان و در نتیجه به کنترل دیابت نوع دوم کمک کند.

علاوه بر این، کرفس حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فلاون‌ها است که به دلیل تاثیر آن‌ها در کاهش میزان قند خون مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

افزودن یک یا دو قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی (حدود ۱۶- ۳۲ گرم) به ساقه کرفس، مقداری پروتئین و فیبر میان وعده‌تان را افزایش می‌دهد و بر کنترل قند خون شما نیز موثرتر است.

  مافین تخم مرغ

مافین تخم مرغ

این غذا با مخلوط کردن تخم مرغ‌ با سبزیجات و سپس پخت آن‌ها در قالب مافین درست می‌شود که از غذاهای مفید برای دیابت است.

اصلی‌ترین ویژگی‌های این غذا، پروتئین موجود در تخم مرغ و فیبر حاصل از سبزیجات است که خوردن آن می‌تواند به ثبات قند خون کمک کند.

برای تهیه مافین تخم مرغ، تخم مرغ را با فلفل دلمه‌ای، پیاز و اسفناج مخلوط و به آن کمی ادویه و سس تند اضافه می‌کنند.

 

حرف آخر

 اگر مبتلا به دیابت هستید، گزینه‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها به عنوان میان‌وعده استفاده کنید.

یک قانون خوب در انتخاب غذا این است که از غذاهایی با میزان پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم بالا  تغذیه کنیم، زیرا به متناسب نگه‌داشتن میزان قند خون، کمک می‌کنند.

افراد مبتلا به دیابت نوع دوم، بیشتر در معرض چاقی و بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی قرار دارند. بنابراین، تمرکز بر مصرف غذاهایی که سرشار از مواد مغذی‌اند مهم است.

وقتی مبتلا به دیابت هستید خوردن تنقلات نباید کار دشواری باشد. میان‌وعده‌های آسانی وجود دارند که می‌توانید آن‌ها را تهیه و مصرف کنید؛ حتی اگر سرتان شلوغ باشد و فرصت زیادی نداشته باشید.

نظرات کاربران