معمولا عفوت سینوس به طور خود به خودی بهبود مییابد، اما در مواردی که شخص دچار سینوزیت مزمن شود علائم طولانی مدت به همراه درد و سایر مشکلات ذکر شده را تجربه میکند. در چنین شرایطی استفاده از دارو و روشهای درمان خانگی میتواند به کاهش علائم، از بین رفتن عفونت و بهبود با سرعت بیشتر کمک نماید. در این مقاله درباره روشهای دارویی و خانگی درمان سردرد سینوسی صحبت خواهیم کرد.
مراحل گفته شده را حداکثر ۳ نوبت در روز تکرار کنید تا بینی، مجاری تنفسی باز شود. محلول خروجی از بینی را دور بریزید و دوباره استفاده نکنید چرا که ممکن است حاوی عفونت و باکتری باشد.
در صورتی که درمانهای خانگی در تسکین درد شما موثر نباشد باید از دارو استفاده کنید. برای درمان سردرد سینوسی دو دسته دارو آنتی بیوتیک و مسکن وجود دارد که در ادامه درباره کاربرد، موارد مصرف و انواع هر کدام صحبت خواهیم کرد.
آنتی بیوتیکها دستهای از داروها هستند که باعث از بین رفتن و جلوگیری از رشد باکتریها میشوند. آنها هیچگونه تاثیری بر روی ویروسها، قارچها و یا انگلها ندارند و استفاده از آنتی بیوتیک برای این موارد کاملا بیهوده است.
به طور کلی آنتی بیوتیکهایی که برای درمان عفونت باکتریایی استفاده میشوند دارای عوارض خاصی نبوده و نسبتا بی ضرر هستند. البته باید توجه داشته باشید که مصرف خود سرانه این نوع از داروها اصلا صحیح نبوده و تنها باید تحت نظر پزشک از آنها استفاده نمایید چرا که مصرف بیرویه و بی دلیل آنتی بیوتیک موجب ایجاد پدیدهای به نام مقاومت آنتی بیوتیکی خواهد شد. مقاومت آتی بیوتیکی موجب میشود تا اثر این نوع دارو به مرور زمان از بین رفته و دیگر قادر به از بین بردن عفونت باکتریایی نباشند.
در مواردی که سینوزیت در مرحله حاد یا مزمن و میزان عفونت بالا باشد از آنتی بیوتیک برای از بین بردن عفونت استفاده میشود. آموکسی سیلین، سفیکسیم و آزیترومایسین از معمولترین آنتی بیوتیکهایی هستند که به این منظور مورد استفاده قرار میگیرند. البته باید توجه داشته باشید که تشخیص نوع آنتی بیوتیک مناسب برای درمان سردرد سینوسی را به پزشک بسپارید و همانطور که گفته شد از مصرف خودسرانه بپرهیزید.
بسته به نوع آنتی بیوتیک تجویز شده توسط پزشک، ممکن است از ۳ تا ۱۵ روز دوره درمان و زمان مصرف دارو به طول بینجامد. مصرف آنتی بیوتیک برای مدت زمانی که پزشک برای شما تجویز کرده مهم است حتی اگر شاهد بهبود در علائم بیماری بودید باز هم داروهای خود را به موقع استفاده کنید. قطع مصرف باعث از بین رفتن اثر دارو و بازکشت عفونت میگردد.
همانطور که از اسم این نوع از داروها پیدا است برای از بین بردن درد و تسکین دادن از آنها استفاده میشود. معمولترین مسکنهایی که برای درمان سردرد سینوسی مورد استفاده قرار میگیرند استامینوفن و ایبوپروفن هستند. هرچند درباره مسکنها نیز توجه به این نکته لازم است که زیاده روی در مصرف آنها همانند آنتی بیوتیکها مشکل آفرین است.
بدن شما بعد از مدتی به مسکنی که مصرف میکنید عادت کرده و دیگر اثر کاهش درد از بین رفته و نیاز به مسکن قویتری خواهید داشت. مسکنهای قویتر دارای اثرات جانبی بیشتر بوده و در صورت زیاده روی در مصرف، آنها نیز بعد مدتی اثر خود را از دست خواهند داد.
یکی از انواع سردردها، سردرد سینوسی است که ممکن است یک روز تا چندین روز ادامه داشته باشید. اما این سردرد مزمن، بدون درمان و راه حل است. انواع روشهای خانگی و دارویی وجود دارد که در درمان سردرد سینوسی موثر هستند. پیشنهاد ما به شما این است که پیش از مصرف مسکنها، ابتدا روشها خامگی را امتحان کنید. در صورت درمان نشدن سینوزیت، به سراغ مصرف داروها بروید.
۲ نفر امتیاز دادهاند
۵
۴
۳
۲
۱
لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
حق همهی ماست که زندگی سالم و شادتری را تجربه کنیم. تمام تلاش تیمهای مختلف سبک زندگی همین است که حال شما بهتر شود.
کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شرکت داده کاو(سهامی خاص) میباشد.